Een merkbaar verschil.

Vakantiecheck

Wil je veilig met de auto op vakantie? Dat kan, met de Budgetservice.nl vakantiecheck. Laat jouw auto op 46 kernpunten controleren, zoals bandenprofiel, accu, verlichting en ruitenwissers.

Bij de vakantiecheck wordt jouw auto grondig gecontroleerd. Het voorkomt vaak pech onderweg naar de vakantiebestemming. De Budgetservice.nl dealer doet zo'n vakantiecheck voor een vaste, vooraf afgesproken prijs. Als blijkt dat er reparaties moeten worden uitgevoerd of onderdelen moeten worden vervangen, dan gebeurt dat pas nadat de dealer contact met je heeft opgenomen en jouw toestemming krijgt voor de reparaties.

Het is slim om bij de vakantiecheck ook de airco te laten controleren (zie: aircocheck). Dat wordt namelijk niet standaard bij een onderhoudsbeurt uitgevoerd. Alleen een airconditioning die goed werkt kan schone en frisse lucht in de auto laten circuleren. Daardoor is zomers de temperatuur in jouw auto altijd aangenaam.

Veel gestelde vragen over Vakantiecheck

Nee. Als bij de vakantiecheck blijkt dat onderdelen moeten worden vervangen, dan betekent dat, dat er extra kosten bijkomen. Eventuele onderdelen vervangen is dus niet in de prijsopgave meegerekend. Wanneer dat het geval is, neemt de dealer vooraf contact met je op voor goedkeuring.

Nee, de controle van de airco is niet bij de vakantiecheck inbegrepen. Laat daarom altijd de airco controleren bij een vakantiecheck. De airco moet goed werken om schone en frisse lucht naar binnen te blazen en zo de auto aangenaam koel te houden.