Een merkbaar verschil.

Ruitenwissers voorzijde vervangen

Heb je ruitenwissers die met veel herrie en 'klapperen' over de ruiten zwaaien? Laten ze veel druppels en strepen op de voorruit als resultaat? Dan moeten nieuwe ruitenwissers het zicht weer goed maken.

Nieuwe ruitenwissers geven beter zicht tijdens regenbuien. Versleten ruitenwissers laten strepen achter en maken een 'stuiterend' geluid. Het rubber van de wissers is dan uitgehard waardoor het wisserblad (de 'verende' kant van het rubber tegen de ruit) niet meer goed glijdt. Als dat rubber te vér is versleten, kunnen er zelfs krassen op de ruit komen. Aanbevolen wordt de ruitenwissers ieder jaar te vervangen.

Om uitdrogen zo goed mogelijk tegen te gaan, heb je ruitenwissers van hoge kwaliteit nodig. Het is voor jouw eigen veiligheid belangrijk dat het rubber flexibel blijft en daarmee de ruit goed schoon. Ruitenwissers van een topmerk gaan veel langer mee. Laat ook altijd tegelijkertijd de ruitenwisser aan de achterzijde vervangen. De Budgetservice.nl dealer vervangt ruitenwissers voor een vaste, vooraf afgesproken prijs.