Een merkbaar verschil.

Ruitenwissers achterzijde vervangen

Ben je op jouw voorruit aan nieuwe ruitenwissers toe? Laat dan ook meteen een nieuwe ruitenwisser aan de achterzijde monteren. Dat voorkomt een tweede rit naar de dealer en geeft achter ook weer goed zicht.

Nieuwe ruitenwissers geven beter zicht tijdens regenbuien. Versleten ruitenwissers laten strepen achter en maken een 'stuiterend' geluid. Het rubber van de wissers is dan uitgehard waardoor het wisserblad (de 'verende' kant van het rubber tegen de ruit) niet meer goed glijdt. Als dat rubber te vér is versleten, kunnen er zelfs krassen op de ruit komen. Aanbevolen wordt de ruitenwissers ieder jaar te vervangen.

Om uitdrogen zo goed mogelijk tegen te gaan, heb je ruitenwissers van hoge kwaliteit nodig. Het is voor jouw eigen veiligheid belangrijk dat het rubber flexibel blijft en daarmee de ruiten goed schoon. Ruitenwissers van een topmerk hebben de samenstelling van het rubber zodanig ontwikkeld dat deze tegen extreme hitte en koude bestendig is en langer mee gaat. De Budgetservice.nl dealer vervangt de ruitenwissers voor een vaste, vooraf afgesproken prijs.