Een merkbaar verschil.

Over ons

Budgetservice.nl is een vereniging van dealers. In hun eigen werkplaats voeren zij onderhoud uit aan jouw auto tegen een vaste, scherpe prijs, maar wél met de service en kwaliteit die je gewend bent van een dealer. Een merkbaar verschil.

De service zoals je gewend bent
De meeste autorijders brengen hun auto voor onderhoud graag naar een dealer vanwege de uitstekende service en een professionele werkplaats. Daarom heeft Budgetservice.nl ruim 100 dealers in Nederland verenigd. Gezamenlijk bieden die dealers auto-onderhoud aan tegen vaste, vooraf afgesproken prijzen. Dus wél de kwaliteit en service van de garage van een dealer, maar dan tegen een verrassend scherpe prijs.  

Voor een vaste, scherpe prijs
Onze dealers werken aan jouw auto voor een vaste, afgesproken prijs. Op deze website kies je zelf de werkzaamheden en zie je direct wat het kost (inclusief monteur én onderdelen). Dus wanneer je op deze website een afspraak maakt bij een van onze dealers, dan weet je vooraf precies wat dat gaat kosten, zonder nare verrassingen, maar vooral ook opvallend voordelig. Zodat je niet meer twijfelt waar je jouw auto in onderhoud geeft.

Met keiharde garanties
Budgetservice.nl geeft via deze website vooraf duidelijkheid over prijzen. Na het maken van een afspraak krijg je altijd een bevestiging daarvan - ook van de afgesproken prijs. En omdat alleen dealers zich kunnen aansluiten, weet je zeker dat onze leden volgens de eisen van de autofabrikant werken. Maar het mooiste is dat Budgetservice.nl garant staat voor alle opgegeven prijzen. Dus als de prijs van de werkzaamheden die in jouw offerte staat vermeld, tóch hoger uitvalt, dan krijg je het verschil terugbetaald door Budgetservice.nl. 

Verrassend, verspreid en volledig
Op deze website vind je alleen zogenaamde 'all-in' prijzen. Dat betekent dat niet alleen de tijd van de monteur in de prijs is meegenomen, maak ook de onderdelen en milieutoeslagen. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Onze dealers voeren de klus voor je uit, voor de prijs die wij met je hebben afgesproken. Bovendien monteren zij alleen kwaliteitsonderdelen die voldoen aan de eisen van de autofabrikant. En met ruim 100 vestigingen in Nederland is er ook een Budgetservice.nl dealer bij jou in de buurt.

Jouw kenteken en prijsgarantie
Bij het kiezen van de werkzaamheden vragen wij altijd om jouw kenteken. Met dat kenteken kunnen we razendsnel de voertuiggegevens bij de RDW opvragen. Dit is de enige manier om de juiste onderdelen voor jouw auto te bepalen en de juiste prijzen te tonen. Het kenteken wordt niet voor andere doelen gebruikt en uitsluitend doorgegeven aan de dealer van jouw keuze bij het inplannen van de werkzaamheden. Binnen één werkdag ontvang je een bevestiging van de afspraak met de bijbehorende prijsgarantiecode, datum en tijd van de afspraak en de gegevens van de dealer. 

In drie stappen
Op deze website vraag je een prijsopgave voor reparatie of onderhoud aan jouw auto. Dat werkt heel simpel. Stap 1: je vult het kenteken van jouw auto in die gerepareerd of onderhouden moet worden, je kiest een plaats en je geeft aan welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Stap 2: je ziet een lijst met dealers in de buurt. Bij elke dealer staat duidelijk de prijs van de werkzaamheden vermeld. Kies nu zelf naar welke dealer je jouw auto wilt brengen. Stap 3: Je vult jouw gegevens in en geeft jouw voorkeur voor een datum. Onze service-desk zet de afspraak in de planning en neemt contact met je op om de werkzaamheden en datum te bevestigen.

We horen graag van je
Heb je een vraag, een opmerking, een suggestie of een klacht? We horen het graag. De meeste vragen die wij krijgen gaan over welke werkzaamheden nu precies worden uitgevoerd. Kijk daarom ook bij ons overzicht van werkzaamheden. Daar staat waarschijnlijk het antwoord op jouw vraag al vermeld.