Een merkbaar verschil.

Kleine onderhoudsinspectie

Ook met een kleine onderhoudsinspectie (oftewel: een kleine beurt) weet je snel genoeg hoe het met jouw auto is gesteld. Werkt alles nog naar behoren? Zijn er binnenkort grote reparaties nodig? Voorkomen is beter dan genezen.

Uiteraard wordt de kleine onderhoudsinspectie voor een vooraf afgesproken prijs uitgevoerd door de Budgetservice.nl dealer. De monteur zal jouw auto op dertig punten controleren. De olie en het oliefilter worden daarbij altijd vervangen. Als er andere onderdelen aan vervanging toe zijn, neemt de dealer eerst contact met je op, zodat er nooit andere werkzaamheden zonder jouw toestemming worden uitgevoerd. Geen nare verrassingen, dus.

Veel gestelde vragen over Kleine onderhoudsinspectie

Laat altijd op tijd onderhoud aan de auto plegen. Zo voorkom je vaak grote reparaties. In het onderhoudsboekje van jouw auto staat wanneer een kleine onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd. Dat kan per automerk en model verschillen. Maar ook rijgedrag bepaalt ook hoe vaak onderhoud nodig is. Veel filerijden en korte ritten vergen vaker onderhoud aan de auto. Laat in dat geval ook zeker jaarlijks de kleine inspectie uitvoeren.

Sommige onderdelen in uw auto geven veel schade als ze niet op tijd worden vervangen. Wacht daarom nooit te lang met inspectie en reparaties. De kleine inspectie (en eventueel onderhoud) wordt altijd in uw onderhoudsboekje genoteerd. Zodat elke monteur kan zien dat er op tijd controles en werkzaamheden aan uw auto zijn uitgevoerd. Het maakt de verkoop van uw auto in de toekomst bovendien een stuk gemakkelijker.