Een merkbaar verschil.

Distributieriem vervangen in Veenendaal voor een Lexus

  • Alle merken auto´s
  • Service zoals je gewend bent bij de dealer
  • Vaste prijs garantie
  • Altijd vooraf een prijsopgave bij extra werkzaamheden
  • BOVAG garantie en RDW erkend

Vaste prijsgarantie zonder verrekeningen

Vul je kenteken in en vraag een offerte aan

Ontvang direct een offerte van een merkdealer in Veenendaal

Wat is een distributieriem?

Een distributieriem is een heel belangrijk onderdeel van een automotor. De distributieriem zorgt dat bepaalde onderdelen onder motorkap met dezelfde snelheid de krukas worden aangedreven, zoals de waterpomp en de nokkenas.

Veel gestelde vragen over Distributieriem vervangen

Ieder automerk heeft per model en uitvoering een vaste termijn voor de levensuur van de distributieriem. Zo kent elke riem een maximaal aantal gereden kilometers. Als die kilometers niet worden gehaald, geldt een maximaal aantal jaren waarbinnen de distributieriem veilig functioneert. Die termijn staat altijd in het instructie- of onderhoudsboekje van jouw auto. Vaak staat de datum of kilometerstand waarop de distributieriem is vervangen ook op een sticker onder de motorkap. Is er geen sticker of termijn te vinden in het onderhoudsboekje? Laat dan de distributieriem direct vervangen. Heb je helemaal geen instructie- of onderhoudsboekjes? Bel dan onze service-desk. Zij kunnen je vertellen wanneer de distributieriem moet worden vervangen met behulp van jouw kenteken.

De Budgetservice.nl dealers monteren alleen topkwaliteit distributieriemen en span- en looprollen. Dat zorgt opnieuw voor een lange levensduur en goede krachtoverbrenging. Zulke topriemen maken geen geluid en hebben één jaar garantie op fabricage- en/of montagefouten.

Voordelig onderhoud aan je Lexus

bij merkdealers

Over ons