Een merkbaar verschil.

Accu vervangen

Zonder een goede accu ben je nergens en kom je nergens. Want de accu zorgt voor de stroom om de auto te starten. Als de auto slecht start is de accu vaak de boosdoener.

Een goede accu is een belangrijk onderdeel van uw auto. Daarom installeren onze Budgetservice.nl merkdealers altijd een nieuwe accu met dezelfde capaciteit, kwaliteit en omvang als de originele accu uit de fabriek. De monteurs reinigen dan ook meteen de accupolen - dat is in de prijs meegenomen.

Veel gestelde vragen over Accu vervangen

Een nieuwe accu gaat gemiddeld zes jaar mee. Maar dat hangt sterk af van de weersomstandigheden, jouw rijgedrag en regelmatig onderhoud. Je merkt vaak zelf dat de accu leeg is als de auto moeilijk start. Je kan ook zien of de accu nog goed werkt door naar de verlichting in de auto te kijken. Als die verlichting zwakker wordt wanneer je de radio aanzet en de ventilatie op volle kracht, dan wordt het tijd om de accu te laten vervangen.

Als de accu niet goed werkt, dan is de kans groot dat de auto niet start of dat je ergens langs de kant stil komt te staan. De levensduur van een accu kan korter worden omdat de accu ooit helemaal leeg is gegaan. En door koude winters gaat een accu sneller kapot.