Een merkbaar verschil.

Accu check bij de dealer

Stil staan met de auto? Liever niet. Niets is vervelender dan een auto die niet wil starten. Laat daarom elk jaar de accu controleren. En als je weinig of korte afstanden rijdt, zelfs vaker.

De accu is de elektriciteit in de auto. Om te starten, om de lampen te laten branden als de motor niet draait. Om de navigatie te laten werken. Alles wat stroom nodig heeft, is afhankelijk van de accu. Want de elektriciteit wordt door de accu 'vastgehouden'. Als de accu ouder wordt, lukt dat 'vasthouden' steeds minder lang. Totdat de auto opeens niet meer start, bij koud weer bijvoorbeeld. Laat daarom regelmatig de accu controleren.

Veel gestelde vragen over Accu check

Minstens één keer per jaar, maar als je weinig of korte afstanden rijdt, zelfs vaker.

Bij de 'accu check' kijkt de monteur hoeveel capaciteit de accu nog heeft. Met testapparatuur doet hij het starten van de motor na op de accu. De prijs voor 'accu check' geldt dus alleen voor de keuring. Blijkt na de check dat de accu moet worden vervangen, dan neemt de Budgetservice.nl dealer altijd eerst contact met je op. Je profiteert dan natuurlijk nog steeds van de vaste prijs voor 'accu vervangen' zoals op deze website staat vermeld.